TTC

De kracht van zelfheling

Ontdek de Kracht van TTC

Ons lichaam is een wonder van intelligentie, met een geheugen dat alles vasthoudt, zelfs dat wat we ons niet bewust herinneren. Dit kan zelfs teruggaan naar trauma’s die doorgegeven zijn vanuit jouw familielijn. Het weet zelfs dat, wat ons brein allang vergeten is.

 

Praten helpt je begrijpen waarom je reageert in bepaalde situaties. Het geeft letterlijk woorden aan onze ervaringen, erkent delen van onszelf en creëert ruimte voor heling. Maar hoe wil je praten over dat wat jouw bewuste brein verdrongen heeft? Daarom volgen we bij TTC het lichaam, zonder woorden en laten we het toe om los te laten en te voelen wat nodig is, op een manier die uniek is voor ieder individu en hun proces.

 

Een nieuwe benadering voor traumaheling

TTC is een methode die gebruikmaakt van liefdevolle kosmische energie om onverwerkte trauma’s en stress los te laten. Het proces bevrijdt energie die vastzit op drukpunten in het lichaam. Door deze punten te stimuleren, worden trauma’s losgelaten en het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Cliënten hoeven hun trauma’s niet opnieuw te beleven; ze kunnen loslaten wat niet langer dient en veiligheid en comfort voelen. Wanneer de energie vrij kan stromen, ontstaat er ruimte en rust, zowel fysiek als mentaal.

De veelzijdigheid van TTC

Of je nu worstelt met verlies of klachten hebt zoals migraine, burn-out, stress, rugklachten en slapeloosheid, TTC helpt door te helen op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Het biedt een diepgaande heling op alle holistische niveaus, zonder herbeleving. Het resultaat is rust in het lichaam, betere slaap en een zachtaardig herstel.

Begin je helingsproces

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol rust en balans? TTC biedt een unieke benadering voor heling en welzijn. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laat TTC je helpen om weer in harmonie te komen met jezelf.

Bommel-Art BBO_3100

Vergoedingen

De begeleiding van rouw in de praktijk wordt via het basispakket niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar er zijn wel ook andere mogelijkheden om toch voor vergoeding in aanmerking te komen:

Werkgevers en uitkeringsinstanties zijn vaak bereid om rouwbegeleiding te vergoeden, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget. In het kader van een re-integratietraject of als uitvalpreventie- of preventie ziekteverzuim. Informeer bij de afdeling HR, je leidinggevende, de Arbodienst of het UWV naar de mogelijkheden. Ook via een Persoonsgebonden budget (PGB) komen de kosten vaak voor vergoeding in aanmerking.