Holistische massage

Geef jij jezelf de aandacht die je verdient?

Massage is heel effectief in te zetten bij verlies en rouw

Echte self-care is helen van binnenuit en stapje voor stapje veranderen. Het is geen quik-fix dat je door een paar rustdagen bereikt, echte self-care is het onderzoeken van wat jou blij maakt, wat jou in verbinding met jezelf brengt en wat jou een fijner mens maakt. De basis die hieraan ten grondslag ligt is het investeren in de belangrijkste relatie van je leven: die met jezelf.
Ben je er klaar voor om de relatie met jezelf te verstevigen om vanuit daar verder te groeien?
Zelf heb ik dit ook mogen ervaren. Ik help jou hier graag bij.

Een intensieve reis naar binnen waarin energetische en dynamische massagetechnieken samengaan met een holistische aanpak

De voordelen van een holistische massage

Een holistische massage is een massage die gericht is op het hele menselijke wezen, niet alleen op het fysieke lichaam. Een holistische massage heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Het zet het zelfhelende vermogen van je lichaam in werking
  • Je ontwikkelt meer inzicht in je eigen levensverhaal
  • Meer energie, minder last van spanningen en klachten
  • Betere contacten (meer vertrouwen) en waardevolle relaties aan kunnen gaan
  • Een betere balans tussen lichaam en gevoel
  • Verwerking trauma die je gedurende de loop van je leven hebt opgedaan
Massagetherapie traject bij rouw

Een holistische massage duurt 90 of 120 minuten. Tijdens de sessie van 120 minuten ervaar je een langere massage en een coachgesprek als jij hier behoefte aan hebt.

  • Holistische massage 90 minuten: € 75,-
  • Holistische massage 120 minuten: € 99,-

Intuïtie versterken

Als oude spanningen worden losgelaten ontstaat ruimte voor het lichaam om zich te herstellen. Hierdoor boost je niet alleen je zelf helende vermogen en sta je steviger in je schoenen maar ook je intuïtie wordt versterkt.
Vanuit een sterke intuïtie kun je beter beslissingen nemen.

Holistische visie

Lichaamstaal vormt een belangrijke sleutel. Om jou te begeleiden in het bewustwordingsproces. Zo kunnen spanningen in de rug, nek of schouders bijvoorbeeld signalen zijn dat je lasten draagt, controle houdt of dat emoties nog niet of nog niet volledig zijn verwerkt. Het lichaam kun je vanuit een holistische visie zien. Als een spiegel van aspecten uit je leven.