Coachtraject

Voel / Verbind / Leef

Voel / Verbind / Leef ... HerLEEF

Heb je een verlieservaring meegemaakt die je leven op zijn kop heeft gezet? Voel je je overweldigd door emoties of juist verdoofd en leeg? Heb je last van lichamelijke klachten of spanningen? Wil je graag weer de regie over je leven terugkrijgen en genieten van elke dag?

Dan is het coachtraject Voel / Verbind / Leef … HerLEEF iets voor jou!

In dit traject leer je hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met rouw en verandering. Je leert hoe je jezelf en je gevoelens met vriendelijkheid kunt benaderen, hoe je je emoties kunt toelaten, hoe je in contact kunt blijven met je lichaam en je behoeftes, en hoe je nieuwe mogelijkheden kunt omarmen.

Ik begeleid je met liefde en deskundigheid in dit proces van heling en groei. Ik maak gebruik van verschillende methoden en tools die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik bied je een veilige ruimte waar je helemaal jezelf mag zijn. Ik sta naast je, stap voor stap, terwijl je jouw pad van herLEEF bewandelt.

Coaching

Het coachtraject : Voel, verbind, leef….herLEEF
Tijdens 5 persoonlijke sessies leer je:

  • Hoe je jezelf en je gevoelens met vriendelijkheid kunt benaderen.
  • Hoe je je emoties kunt toelaten.
  • Hoe gevoelens zich kenbaar maken in je lichaam én hoe je hier bij aanwezig kunt blijven.
  • Hoe je meer zicht krijgt op jouw behoeftes en verlangens.
  • Hoe jij weer de regie krijgt over wat je allemaal tegenkomt in deze periode in je leven.

5 sessies (90 minuten) voor €395,-

Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse sessie te plannen.

Persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies

Ben je klaar om weer te voelen, verbinden en te LEVEN?
Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Rouwcafé Haps, land van Cuijk

Vergoedingen

De begeleiding van rouw in de praktijk wordt via het basispakket niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar er zijn wel ook andere mogelijkheden om toch voor vergoeding in aanmerking te komen:

Werkgevers en uitkeringsinstanties zijn vaak bereid om rouwbegeleiding te vergoeden, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget. In het kader van een re-integratietraject of als uitvalpreventie- of preventie ziekteverzuim. Informeer bij de afdeling HR, je leidinggevende, de Arbodienst of het UWV naar de mogelijkheden. Ook via een Persoonsgebonden budget (PGB) komen de kosten vaak voor vergoeding in aanmerking.