Nee, ik kan het verdriet niet voor je wegnemen. Maar dat hoeft ook niet. In je verdriet en rouw zitten bijzondere cadeaus, als je ze durft uit te pakken. Je kunt rouw leren als een vaardigheid, een kwaliteit die je leven liever, lichter en betekenisvoller maakt.

Niet door het te ontkennen, positief te denken of te doen alsof er niks aan de hand is. Integendeel: door het werk te doen. Je rouw toe te laten en de kracht ervan te ontdekken, is het grootste cadeau dat je jezelf, je geliefden en degene die je bent verloren kunt geven.

Gratis e-book 'Rouwen kun je leren'

Maar hoe doe je dat? Hoe laat je je rouw toe en ontdek je de kracht ervan? Hoe pak je de cadeaus uit die in je verdriet verborgen zitten? Dat leer ik je in mijn gratis e-book: Rouwen kun je leren.
In dit e-book ontdek je de vier stappen die je kunt nemen om je rouw te verwerken, te accepteren en te transformeren. Je leert hoe je je emoties kunt uiten, je herinneringen kunt koesteren, je identiteit kunt hervinden en je toekomst kunt vormgeven.

Dit e-book is een gids voor iedereen die een dierbare heeft verloren en op zoek is naar een nieuwe betekenis in het leven. Het is een praktisch en inspirerend boek dat je helpt om je rouw te omarmen. Wil je dit e-book gratis ontvangen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in en je kunt direct aan de slag met de rouwtaken. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben.

Download gratis e-book Rouwen kun je leren Herleef
Download gratis e-book Rouwen kun je leren Herleef