Massagetherapie

Je lichaam rouwt mee

Je voelt je gespannen, moe en onrustig. Je hebt last van lichamelijke klachten die je misschien niet direct in verband brengt met je rouwproces. Je wilt weer ontspannen en meer rust in je hoofd ervaren.
Je wilt de verbinding voelen tussen je hoofd en je lichaam. Je wilt weer lekker slapen, zodat je uitgerust en energiek bent.

Je lichaam is een wijze raadgever. Het geeft je signalen over wat je nodig hebt. Maar luister je er wel naar? Of negeer je ze liever? Een holistische massage helpt je om stil te staan bij wat er in je leeft. Door aanraking en massage maak je contact met je lichaam en geef je aandacht aan wat er voelbaar mag worden. Zo leer je jezelf beter kennen en vertrouwen.

Je komt meer in balans en in harmonie met jezelf.

Massagetherapie

Een massagetherapie traject bestaat uit drie sessies van anderhalf uur. Elke sessie begint met een gesprek over wat er nu bij je speelt. Daarna kom je op de massagetafel en ontvang je een massage die afgestemd is op jouw behoefte. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, zoals: holistic pulsing, ayurvedische massage, lomi lomi, hotstone massage en verbroken verbinding-voetreflexmassage.

Tijdens de massage heb ik respect voor jouw grenzen en gevoelens. Ik geef je mijn volledige aandacht en zorg voor een fijne omgeving die veilig voelt. Na de massage bespreken we kort hoe je de behandeling hebt ervaren en maken we een nieuwe afspraak. 

Het massagetherapie-traject kost € 225,-  en bestaat uit drie lange sessies die plaatsvinden in een periode van 9 weken.

Waarom dit traject?

  • Je leert hoe je stress kunt verminderen en beter kunt ontspannen
  • Je krijgt meer energie en vitaliteit
  • Je verbetert je lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Je ontdekt hoe je emotionele blokkades kunt loslaten
  • Je ervaart meer balans en harmonie in je leven

Het massagetherapie traject geeft je de mogelijkheid om dieper in te gaan op jouw rouwproces en de thema’s die daarmee samenhangen. Je lichaam is de ingang om een klacht, thema of ongewenste situatie in je leven te verkennen en te veranderen. Een traject geeft je ook meer continuïteit en commitment, waardoor je sneller resultaat zult zien.

Als je geen traject wilt afspreken, is een losse sessie natuurlijk ook mogelijk.

Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw rouwproces? Wil je meer ontspanning, rust en balans ervaren? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee.

Bommel-Art BBO_3100

Vergoedingen

De begeleiding van rouw in de praktijk wordt via het basispakket niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar er zijn wel ook andere mogelijkheden om toch voor vergoeding in aanmerking te komen:

Werkgevers en uitkeringsinstanties zijn vaak bereid om rouwbegeleiding te vergoeden, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget. In het kader van een re-integratietraject of als uitvalpreventie- of preventie ziekteverzuim. Informeer bij de afdeling HR, je leidinggevende, de Arbodienst of het UWV naar de mogelijkheden. Ook via een Persoonsgebonden budget (PGB) komen de kosten vaak voor vergoeding in aanmerking.